15 juni 2022

Beste deelnemer/supporter Bornse Barcelona Club (BBC),

 

De derde editie van Internationaal Barcelona voor de BBC komt met rasse schreden dichterbij. Wie wordt de opvolger van de internationale winnaar 2021 Robert Ben (Calais, Frankrijk) en wie volgt onze ‘eigen’ BBC winnaar Jelle Jellema op? De Barcelona koorts begint ook bij de BBC op te borrelen en dat zal ook zeker voor onze leden het geval zijn.

Op maandagmiddag 4 juli om 15.30 uur zal de inkorving starten van de Barcelona duiven. Het Duivensport Centrum Borne (NIC 0617) aan de Steenbakkersweg 3 (7621GP) zal de inkorving faciliteren. Tijdens de inkorving mogen alleen leden van de BBC en leden van het DCB aanwezig zijn. De EC systemen die worden ondersteund zijn Unikon, Atis, Benzing, Mega, Tauris en Tipes. Van u wordt verwacht dat u de aanwijzingen van het NIC opvolgt.

Belangrijk is dat het BBC voor woensdag 29 juni verneemt of u deelneemt aan Barcelona en met hoeveel duiven u deelneemt. U wordt geacht dit door te geven op telefoonnummer 06-83560600 (Boudewijn Geerink) of op boudewijngeerink@gmail.com dan wel via de Whatsapp groep ‘Bornse Barcelona Groep’. Deelname aan Barcelona en de BBC betekent dat u instemt met meldregelement van het NIC. Nadere informatie over melden volgt tijdens inkorven.

Direct aansluitend op de inkorving zal er een samenzijn worden georganiseerd. De firma ‘Grondman Catering’ zal voor de inwendige mens zorgen. Dit is kosteloos voor de BBC leden en medewerkers DCB (NIC). Van de overige aanwezigen wordt een bijdrage verwacht.

Tijdens dit samenzijn zullen duiven van onze sterk spelende BBC leden worden verloot. De volgende liefhebbers hebben een duifje geschonken: Wim Weerink, K. Van Urk & Zn, Jelle Jellema, Benno Kastelein, Comb. Seelen en E.Wiersma & Zn. De duiven zijn ter plekke aanwezig en worden door de schenker overhandigd.

Afslaan/prijsuitreiking 9 juli

Op zaterdagavond 9 juli zullen de klokken om 20:00 uur worden afgeslagen. Mocht de dag en, of het tijdstip wijzigen dan zult u hierover geïnformeerd worden via het DCB (NIC) en in de Whatsappgroep. Aanmelden voor deze Whatsappgroep kan via Benno/Edwin/Boudewijn.

Overzicht van prijzen

Alle ingekorfde duiven maken automatisch kans op een geldprijs met maximaal één geldprijs per coördinaat met een verdeling HP1 €200, HP2 €150, HP3 €125, HP4 €100 en HP5 €75. Hiervoor telt de snelste 1e getekende of 2e getekende van de eerste 5 liefhebbers. De intentie is om alle duiven op te nemen in een aankomstlijst. Een overige prijzen in natura:

Plaats Prijs Sponsor
1e prijs Beker Scholten Bouwadviseurs
1e prijs Wisseltrofee BBC
1e prijs Barcelona shirt BBC Comb. Seelen
2e liefhebber Beker E.Wiersma & Zn.
Kadobon 100€ en shirt Pigeoncom.com
3e liefhebber Kadobon 100€ en shirt Pigeoncom.com
Prijsduif verste afstand ZLU prijs ZLU Vz. H.Wetzelaer
1e, 2e, 3e, 6, 14e en laatste prijsduif (1 prijs pp) Codorniu Cuvée Ewoud Storm van ’s Gravesande
10e prijs Vleesschotel twv 50€ Wijan Smit
25e prijs 2 flessen gedestilleerd Frank Vunderink
Laatste liefhebber met eerste duif 1 flessen gedestilleerd Frank Vunderink
Verloting Zakken voer en emmers Rick ter Morsche
Kadobon 100€ Pigeoncom.com
Pigeoncom shirt Pigeoncom.com

 

Tevens gaat er dank uit aan onze sponsoren Jan Huls en Wout Nijboer en in het bijzonder onze wedvluchtsponsoren Prefab Twente Totaalbouw en Pigeoncom.com. Prefab Twente is de specialist in duivenhokken waar mening liefhebber fantastisch op presteert. Pigeoncom is het wereldwijde, toonaangevende veilingplatform voor onze duiven, geleid door gedreven duivenliefhebbers met een passie voor de marathon.

 

De BBC zal dezelfde rekenmethode gebruiken als de Fiante/Fondunie200. Tevens zullen alle duiven die gearriveerd zijn voor het afslaan in de uitslag worden opgenomen. De namen van onze sponsoren met eventuele logo’s worden zichtbaar getoond op de (papieren) uitslag. Tevens kunt u veel informatie vinden op onze webpagina www.barcelonaclub.nl

De snelste drie liefhebbers zullen aan de orde komen in een rapportage welke wij via de gedrukte pers en de social media zullen verspreiden. Rest ons u een goede voorbereiding voor Barcelona te wensen en een bijzonder succesvolle vlucht waarbij de weergoden hopelijk gunstig gestemd zijn.

 

Namens de BBC en mede namens Edwin en Benno, met sportieve groeten,

Boudewijn Geerink

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@pigeoncom.com

× Need help?