Heerlen, 16 juni 2022.

 

Beste sportvrienden,

 

Nog net op tijd alvorens het ZLU gebeuren een aanvang neemt zijn de laatste loodjes inzake sponsoring 2022 vast gelegd.

Op hetzelfde moment dat ZLU (Piet Franssen en Hub Wetzelaer) en Pigeoncom. com (Gert Jan en Jeroen Hendriks) in Motel Eindhoven bij elkaar zaten heeft Ron Krijgsman de felbegeerde ZLU  shirts inzake het Firstflightwinners project aan de WCS controleurs verzonden.

Inzake de sponsoring zal het een mooi project worden ter meerde eer en glorie van de ZLU toppers 2022.

Dus Heren WCS controleurs, morgen (vrijdag) staat de post bij U voor de deur. Controleer even of alles compleet is en zet de doos maar op de trede van de  onderste trap want volgende week zaterdag begint het ZLU circus 2022.

       

Met nogmaals de aandacht te vestigen op alle actiepunten, werd het een gemoedelijk overleg zoals het zich tussen goede partners ook hoort.

Dankzij nieuwe initiatieven van Gert Jan, Jeroen en Ron kan het een mooi seizoen worden. Gezien de meer dan 100 reacties op Facebook zijn de liefhebbers zeer geïnteresseerd wat hun straks te wachten valt. Ook voor de ZLU verkoop 2022 zijn enkele interessante ideeën op tafel gekomen die bespreekbaar zijn voor bestuur ZLU.

De ZLU polo shirts:

In de loop van komende week zullen deze via de webshop van Pigeoncom.com te koop zijn, houdt dus de webshop van onze hoofdsponsor in de gaten. De liefhebber met ZLU poloshirt aan tijdens het inkorven of opwachten van de duiven, mogen mij een foto toesturen, en voor 100 % komt deze op de ZLU site. Een site die tijdens het seizoen meer dan 100.000 maal aangeklikt wordt.

 

Deze versie is voor de winnaars 2022, zorg dat je er bij komt, was vroeger de slogan.

Maar deze geldt op de dag van vandaag ook nog.

Met de welgemeende wensen inzake een mooi vliegseizoen werd afscheid genomen en vertrok eenieder huiswaarts, de ZLU afvaardiging een uurtje rijden zuidwaarts, en de Pigeoncom.com delegatie een 1 ½ uurtje rijden noordwaarts.

 

Vrienden veel succes en tot ziens op onze Sterrenshow !

 

Namens bestuur ZLU,

Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.

 

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@pigeoncom.com

× Need help?