De start van het nieuwe veilingseizoen van Pigeoncom begint met een bijzonder project van Fred van Pareen: een geweldige veiling waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Prinses Máxima Centrum ! Het Prinses Máxima Centrum is geen gewoon ziekenhuis, maar een onderzoeksziekenhuis (Research Hospital), het grootste kinderkankercentrum van Europa. In 2018 werd het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie geopend; een centrum waar de beste zorgprofessionals en wetenschappers samen komen op het gebied van kinderoncologie, om samen te werken aan een unieke missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Een missie die nog steeds urgent is, want één op de vier kinderen met kanker overlijdt en veel kinderen die het wel overleven, ondervinden hun leven lang de gevolgen van ingrijpende behandelingen.

Fred heeft samen met Michel Verweij, Rob Timmermans, Jeroen en Gert Jan Hendriks de schouders onder zijn idee gezet om een veiling te organiseren waarbij hij twee zaken voor ogen had:

1. zoveel mogelijk geld ophalen voor het Prinses Máxima Centrum

2. de schenker en vooral ook hun partner iets teruggegeven in de vorm van een “Amsterdamse middag op het IJ” (Fred is tenslotte een ras Amsterdammer)

Om zoveel mogelijk aandacht (lees: geld) voor Fred’s prachtige initiatief te genereren hebben we besloten om met deze unieke veiling ons veilingseizoen te starten en om deze veiling gedurende lange tijd in beeld te hebben/houden; de afloop van de veiling zal zijn op 23 december 2023 !

 

Houdt onze site goed in de gaten en beleef deze veiling mee, het is voor een geweldig doel: genees ieder kind met kanker !

Voor meer informatie over het Prinses Máxima Centrum kunt u hun site bezoeken: https://www.prinsesmaximacentrum.nl/nl/

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@pigeoncom.com

× Need help?