Pau 2022.

Traditiegetrouw start de ZLU met Pau, dit wordt normaliter de graadmeter voor het seizoen, een goede deelname, een goed verloop, en de helft van het seizoen is reeds gered.

Ook tijdens de ophaaldiensten kunnen zich problemen voordoen, gelukkig zijn er oplettende bestuurders die ons inlichten.

De inzetlokalen hebben de voorbereidingen getroffen om slagvaardig de 1e vlucht af te handelen. Helaas nog te veel papierkraam. Software is nog niet afgesteld op eenheid binnen de internationale duivensportwereld. Wordt aan gewerkt, maar duurt veel te lang.

Klaaswaal had de zaakjes net zoals vele andere netjes op orde.

In Middelharnis staat al een reserveploeg klaar om Wim en Ron in Rucphen te gaan ondersteunen. Veel handen maken …
Juist, en daar gaat het om !!

Super verzorgd reeds voor de start !!

Ook Ron is klaar in zijn nieuwe outfit als vervoer coördinator van Rucphen. Ik wens hem veel succes namens de vele duivenvrienden in den lande !

 

Na WCS check, water en voer en dan  klaar om in te laden !!

De nieuwste klasbak van Johan Bauwens !

Na inchecken in het WCS systeem blijken er 4.890 duiven klaar te staan voor de Pau. Deze duiven zijn geplaatst in 272 manden met 18 duiven, en 2 restmanden met 15 duiven. Rond 11.40 uur waren de werkzaamheden Pau beëindigd.

Bericht van de inrichter, Luc van den Haute, ontvangen, woensdagmorgen om 04.00 uur vertrokken vanaf het verzamelpunt in België.

De weersvooruitzichten voor vrijdag/zaterdag !! Inzake de weersverwachting was het in de duivenwereld droevig gestemd, vrijdag hopeloos, zaterdag hopeloos en zondag radeloos.

Gelukkig bleef de temperatuur in de cabinewagens op normale waardes !

 

Op maandagmorgen eindelijk van start, het werd een unieke vlucht, op de dag van lossing gaan de prijzen er uit. Hulde aan de verzorgers van deze Pau, veel lof ontvangen hierover. Uiteindelijk mocht Ruud Vermaat onze al jarenlange WCS controleur op dinsdagmorgen naar Monster. Ferry van Vianen was de gelukkige om gecontroleerd te worden.

Een stralende Ferry met zijn “ TEUN “.

De trotse winnaar Pau/Bordeaux 2022.

De Gouden constatering !!

En tenslotte de WCS check !

Sportvrienden,

Voor zowel de duiven, de liefhebbers alsook de totale organisatie was Pau zeer stressvol. Al met al, vooral door het zeer goede verloop van de vlucht was het een “Happy End“. Bedankt eenieder.

Namens ZLU,
Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@pigeoncom.com

× Need help?