“Rondje langs de velden” – 1

Zodra het even kan, tussen de dagelijkse huis-, tuin- en keuken-duivenbeslommeringen door, plannen we (pigeoncom) een bezoekje bij gerenommeerde tophokken, onontdekte talenten, (duiven-)vrienden, eendaagse fond-, middag- en ochtendlossingsfanaten, echte liefhebbers met superduiven én fijne mensen! Want dat is waar we ons graag mee omringen: fijne mensen met knappe duiven! Deze zomer zullen we geregeld korte verhaaltjes publiceren om zoveel mogelijk liefhebbers te introduceren die ervoor gekozen hebben om in het aankomende veilingseizoen duiven op Pigeoncom aan te bieden. Een aantal van hen zullen wat uitgebreider gevolgd worden om het grote publiek nader en beter kennis met deze liefhebbers te laten maken. Een aantal van hen stellen het wellicht minder op prijs wanneer er plots een stel druktemakers midden in het vliegseizoen op de stoep staat. Maar ook deze liefhebbers komen tzt aan de orde. Hetzij door een bezoekje in het najaar, hetzij door een publicatie in de Pigeoncom veilingkalender.
Mede met het oog op Limoges aankomend weekend waren we te gast bij een oud winnaar van deze openingsvlucht op de marathon kalender, Jan Grootoonk uit Bant. Het bezoek was onder de indruk van de buitengewoon fijne hokken waarop de duiven je tegemoet blonken. We hadden het genoegen een aantal topvliegers en -kwekers in de handen te krijgen w.o. “Livai”, “Marnix”, zijn asduif Marseille “Lian” en een geweldige duivin die het presteerde om de afgelopen twee jaar rond de klok van 23:00 van Agen ZLU op de klep te knallen. Met het oog op Limoges behoort deze grote kampioen uit Bant tot de favorieten: houdt u zijn “16-96” maar goed in de gaten…

We zijn verheugd te kunnen melden dat Jan met veel genoegen een mooie groep, fijne fondduiven bij Pigeoncom gaat veilen.

Maak er een fantastische zomer van Jan! Probeer je zoon maar achter je te houden! Veel succes!

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@pigeoncom.com

× Need help?