Beste sportvrienden,

De voorbereidingen voor onze 64e ZLU Sterrenshow zijn in volle gang, draaiboek, checklijst, avondprogramma e.d. liggen al vast. Op onze site is onder het hoofdstuk STERRENSHOW ook reeds het avondprogramma met de vele huldigingen geplaatst. Op dit moment is alle aandacht gevestigd op onze ZLU verkoop. Een verkoop die jaarlijks nodig is om onze begroting rond te krijgen, er komt veel binnen aan euro`s maar er gaat ook veel uit aan euro`s. De financiële overzichten van de vluchten 2021 staan uitgebreid op onze site. Heel veel ZLU spelers zien de noodzaak van een mooie schenking dan ook in, zij steunen niet alleen de ZLU hiermee, maar tevens dragen zij er zorg voor dat hun spel, hun ideaal, door de ZLU verwezenlijkt kan worden en daardoor ook voor de toekomst gegarandeerd is.

Deze week wordt de verkoop op papier op orde gebracht, de laatste mooie schenkingen komen binnen en komende woensdag wordt de volgorde bepaalt. Er zullen een 70 tal duiven 2022, en een 25 tal schenkingen 2023 op de verkoop worden geplaatst. Er worden nog een aantal liefhebbers benaderd om een goede foto aan te leveren, aangezien de werkwijze via de verkoop bij Pigeoncom iets veranderd is.

 

 

De kontakten met Esther van Duivendirect zijn opgestart en alle afspraken 2021 worden ook de afspraken 2022.

 

In de 2e week van december krijgt U als schenker een bericht wanneer de schenking incl. originele stamkaart bij U wordt opgehaald.  

Bij deze tevens de aantekening dat na betaling het afhalen van de duiven bij “DUIVENDIRECT“ na de verkoop pas mogelijk is vanaf 18 jan. 2023 !!

Daarna volgen de werkzaamheden bij Pigeoncom.com. Gert Jan en Jeroen hebben er veel vertrouwen in en gaan ook dit jaar de ZLU op een prachtige manier ondersteunen. Veel werk aan de winkel, veel onzichtbaar werk dat toch gedaan moet worden om de Sterrenshow op dit hoge niveau te houden zoals U van de ZLU gewend bent.

 

Nog even ter info inzake de verkoop:

Jonge duiven 2022 worden op de site geplaatst van 28 dec. 2022 tot en met 15 jan. 2023.

Bonnen 2023 worden op de site geplaatst van 28 dec. 2022  tot en met 16 jan. 2023.

 

Alvast tot ziens op 14 januari 2023 in de Hanenhof te Geleen.

 

Namens ZLU,

Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@pigeoncom.com

× Need help?