Pv-Hoogeveen houd dit jaar een speciale bonnenverkoop voor het goede doel. 20 geweldige bonnen waarvan de opbrengst geheel naar De Vlieger-Zorg gaat. Pv-Hoogeveen steunt De Vlieger-Zorg.

De Vlieger-Zorg is op 1 september 2008 opgericht door Martin en Tineke van der Meer onder de naam “Zorgcamping en logeerhuis de Vlieger”.

“In eerste instantie hebben wij ons gericht op het aanbieden van naschoolse begeleiding en het organiseren van logeerweekenden voor jongeren met een vorm van autisme al of niet in combinatie met een (licht) verstandelijke beperking. Als snel bleek onze aanpak succesvol en werd er volop gebruik gemaakt van onze mogelijkheden.
In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een volwaardig zorgbedrijf waar met veel liefde en passie, vanuit vertrouwen gewerkt wordt. We onderhouden korte lijnen met de families van onze cliënten en bieden geborgenheid en liefde. Wij geloven dat ieder mens, jong en oud, het recht heeft op een goed leven! Alles wat we doen staat in dienst van onze cliënt en samen met ons team van gemotiveerde, enthousiaste medewerkers staan wij klaar voor de jongeren en hun families”

http://www.devlieger-zorg.nl/

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@pigeoncom.com

× Need help?